Afbeelding
Foto: Hans Gorter

Bezoek de vernieuwde winkel van DAKA Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Heb jij de vernieuwde DAKA winkel al bezocht? Je kunt rekenen op 3500 vierkante meter aan sportspecialisme en lifestyle producten. Of je nu gaat voor bijvoorbeeld voetbal, hockey, running, tennis, padel, fitness, boksen of lifestyle: bezoek de winkel voor een groot assortiment van topmerken.

DAKA Zwolle heeft diverse services om sporters optimaal uit te kunnen rusten. Ga je voor hardlopen? Vind dan de perfecte schoenen met de DAKA Feet ID. Ga je voor een onhoudbare service op de tennisbaan? Laat dan je racket bespannen op een van de nieuwste bespanmachines. Ook als het wintersport seizoen weer aanbreekt, ben je bij DAKA op het juiste adres. Hier vind je de ideale ski- en snowboardschoenen of kan je terecht voor het onderhoud van jouw materiaal. In de vernieuwde winkel is het ook mogelijk om jouw nieuwe hockeystick of voetbalschoenen direct te testen in de slagkooi of pannakooi. 

Nu het voorjaar is begonnen en de temperaturen oplopen, is het tijd voor een switch in je garderobe. Ga voor een trendy zomer outfit. DAKA heeft de leukste fashion items in de nieuwe collectie. Ontdek de trendy outfits van topmerken zoals: Airforce, Peuterey. PME-Legend, Superdry, The North Face en Carhartt. Waar je ook voor gaat, bij DAKA vind je altijd iets dat perfect bij jouw stijl past. 

Heb je onze vernieuwde winkel al bezocht? Nu heb je er extra redenen voor, de winkel ligt boordevol met Superdeals. Ga je voor een fijn padelracket of een nieuwe rugtas? Of ga je voor een tracksuit, sweatpants of een paar trendy sneakers? Met een winkel vol aanbiedingen scoor jij voordelig jouw favoriete items. 

De sportspecialisten van DAKA Zwolle staan voor je klaar. Ga je voor het verbeteren van je techniek, of voor ontspanning? Voor het verbeteren van je conditie of de absolute top? Ook dan zit je bij DAKA Zwolle goed. De specialisten gaan voor een passend en persoonlijk advies op maat. Je bezoekt DAKA Zwolle in het PEC Stadion: Stadionplein 15.

Voor meer info over de services en openingstijden ga je naar www.daka.nl/zwolle

Effron Sahetapy

Bram van Polen op de schouders van de trouwe supporters.
Nog een keer alles en allemaal voor Bram van Polen Sport 15 uur geleden
Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13
Afbeelding
Regentonnenactie 2024: een ton voor een prikkie Algemeen 18 mei, 10:18