Kenny B in Hedon

woensdag 4 november 2015 0:00

“Het was een uitdaging”, erkent Kenny. “Nederlands is geen gemakkelijke taal voor muziekteksten. Je zult moeten spelen met klanken en intonaties. Uiteindelijk raakte ik helemaal in de ban en ben ik gek op de nummers.” Ondanks de nieuwe koers is Kenny zijn moedersland niet vergeten. “Nee joh, dit album is absoluut ook voor Suriname. Zij zullen dit zeker diggen. Ik zie het zelf als een mooie toevoeging aan de Surinaamse muziek.”

GERSON MAIN

Gerson Main kreeg bekendheid door zijn deelname aan het vierde seizoen van de Beste Singer-Songwriter.

Voor zijn deelname aan de talentenshow speelde Main onder andere in de backingband van Dio en Darryl. De zanger is niet de grote winnaar van de Beste Singer-Songwriter, maar krijgt na zijn verschijning in het televisieprogramma wel al snel een groote klus aangeboden. Voor een reclame voor een bekend telefoonmerk mag hij een nummer inzingen. Hij zingt het nummer 'Ik Weet Niet Hoe' van Benny Neyman. Het nummer wordt daarnaast ook als single uitgegeven en met succes.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.

 

Datum do 05 nov 2015

Locatie Grote Zaal

Status Bevestigd

Aanvang 20:15

Zaal open 19:30

Prijs € 15,00

 

www.hedon-zwolle.nl