Concert Veluws Senioren Orkest

woensdag 3 oktober 2018 0:00

Het 30 jarig bestaand Veluws Senioren Orkest (VSO) geeft op 02-11-2018 haar jaarlijks concert in de theaterzaal van de Veluvine te Nunspeet. Onder leiding van dirigent Hilda Versluis worden muziekstukken “door de tijd” ten gehore gebracht. Een variatie van Zemir et Azor tot de Marathon Mars. Met andere woorden: een variatie tussen “old timers” en moderne uitdagingen.

Het concert begint om 19.30 uur. Ook dit jaar is Harriët Vijtsma de lady speaker. Verdere gegevens vindt u op www.veluwsseniorenorkest.nl. Kaarten verkrijgbaar via de leden of via de website of kassa van de Veluvine: www.veluvinenunspeet.nl .

Het VSO, met een harmonie bezetting, bestaat uit muzikanten, meest 60+, die of nog bij een ander gezelschap musiceren of die niet meer de behoefte hebben het prestatieniveau van een ander gezelschap te willen nastreven. Kortom: muziek maken met elkaar, met plezier, zonder prestatiedrang. Uiteraard is er wel een vraag naar de leden om de te spelen muziekstukken zeker ook thuis te beoefenen.

Het VSO heeft behoefte aan nieuwe spelers. Vrijwel elk instrument (met bespeler) is welkom. Iedere woensdagmiddag. 13.30-15.30, wordt gerepeteerd in de Talter te Oldebroek.