Kunstmarkt bij Palet
Kunstmarkt bij Palet Eigen foto

Open Atelierdagen PALET, 27 & 28 november

zaterdag 27 november 2021 11:00 t/m zondag 28 november 17:00

Ateliers, expositie en kunstmarkt Kunstenaarsvereniging Palet is buitengewoon blij dat ze weer Open Atelierdagen kan houden, na twee jaren van afwezigheid wegens Corona. Deze vinden plaats op zaterdag en zondag 27 en 28 november in het gebouw aan Bagijneweide 15 te Zwolle. De kunstenaars ontvangen u graag in hun ateliers op de 1e en 2e verdieping (ook per lift te bereiken). Op de begane grond en in de gangen wordt werk van leden geƫxposeerd. Op de begane grond zijn ook de kunstmarkt en de bar. Artikelen kunnen direct van de kunstenaars worden gekocht, of op de kunstmarkt. Op beide dagen bent u welkom van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.

Locatie