Afbeelding

Tai Chi Basistraining, Tai Chi Chuan vorm

dinsdag 14 december 19:00 - 21:30

Inner Touch Tai Chi een oosterse aanpak van mindfulness en zelfverdediging. Deze Chinese traditionele bewegingsleer is zeldzaam goed om vitaliteit en veerkracht te optimaliseren in lichaam en geest. Een uitzonderlijke manier om “onbewuste” stress los te laten. Vind de daad- en geestkracht om je vitaliteit te herstellen/ hervormen/ optimaliseren/ onderhouden/ verzorgen. Gezondheid is een zeer waardevolle levensschat. Preventief aan de slag gaan met jezelf, in stilte beweging beleven. Een moment voor jezelf nemen. Tai Chi verbetert je balans en lichaamshouding. Het versterkt je gronding. Het bevordert een langere concentratie en meer focus. Dinsdag om 19 uur Tai Chi basistraining flowsessie, aansluitend om 20 uur Tai Chi Chuan handvorm + Tai Chi Chuan lange vorm & Zwaard vorm voor gevorderden. Locatie Gymzaal aan de Molenweg 152a, Zwolle. Kijk alles nog even rustig na op de site https://inner-touch.nl/lesrooster Tarieven en de les data kun je zien op https://inner-touch.nl/lesrooster/tarieven-lesdata Inschrijven voor de lessen kan vanaf nu via de mail.

Locatie