Afbeelding
Foto:

Lente Kledingruil

zaterdag 14 mei 2022 14:00 t/m 17:00

Maak een ander blij met jouw inbreng en vind zelf ‘nieuwe’ tweedehands parels. Ruilen, leuk én duurzaam! Vind dat jasje, dat jurkje of die sneakers op de LENTE kledingruil van Kledingruilfeestjes038. Zaterdag 14 mei ruilen we buiten op het grasveld aan de Hanekamp in Zwolle. Meld je aan via de link https://forms.gle/zQfRKvabZHAdpgE39 voor een starttijd en kom langs met lente- en tussen items die jij wil ruilen. Wat je hebt meegebracht wordt opgehangen voor de andere ruilers. Jij kan ondertussen direct op je gemak rondneuzen. Zoek tussen de mooie inbrengen vind iets wat bij jou past. Het aantal stuks wat je hebt ingeleverd mag je ook weer meenemen. Kom ruilen! Let op! Bij slecht weer gaat de LENTE kledingruil NIET door! Locatie: Grasveld Hanekamp, Zwolle | Tijd: 14.00- 17.00 uur | Deelname: €3 (graag digitaal betalen via Tikkie/QR). Volg ons op Instagram & Facebook: @Kledingruilfeestjes038 | @Kidskledingruil038

Locatie