Klankschalen, gong en tribal instrumenten
Klankschalen, gong en tribal instrumenten Foto: Klankresonantie Zwolle, Gerrit

Klankreis XXL

vrijdag 8 juli 2022 19:30

In de prachtige Theodorakapel (1904) in Zwolle organiseert Klankresonantie Zwolle deze keer een bijzondere klankreis. Maar liefst 20 kristallen klankschalen en kelken (Marian Cornelissen, praktijk Munera) en 20 koperen authentieke en antieke klankschalen (Gerrit Snellenburg, Klankresonantie Zwolle) zullen deze editie samen klinken. Om de klankreis compleet te maken wordt er naast de klankschalen ook gebruik gemaakt van oa gong, sjamaandrum en allerhande tribal instrumenten. Kortom, een waar soundbath die je in een diepe ontspanning zal brengen. Er zijn ruim matjes/dekentje/kussen aanwezig maar je mag uiteraard je eigen spullen meenemen. Doorlopend gratis thee en mineraalwater met iets lekkers. Entree is € 25 aan de deur pin of contant uitsluitend na aanmelding. Meld je aan via email: info@klankresonantie.nl meer info op: www.klankresonantie.nl/agenda

Locatie

  • Theodorakapel

    Theodorahof 20
    8011aa Zwolle