5 elementen yoga & art retreats

zondag 26 februari 2023 14:00 t/m donderdag 6 juli 22:00

5x Yoga & Art halve dag retreats

Aarde, lucht, water, ruimte en vuur

Februari t/m juli 2023

Wil jij graag uit je hoofd en in contact met je intuïtie komen? Ben je vaak perfectionistisch en wil je het anderen graag naar het zin maken? Maar vergeet je soms jezelf daarbij? Knaagt er soms het gevoel dat er meer in je zit, maar dat het er niet altijd uit komt omdat je zoveel moet? Nu is het tijd voor jou! Ontdek welk element het beste bij je past en hoe je meer in balans komt met de 5 elementen vanuit de Ayurveda (aarde, water, vuur, lucht en ruimte). 

Bemachtig nu jouw goldticket voor alle vijf de Yoga & Art retreats en geef jezelf een prachtig cadeau. Je gaat serieus met jezelf aan de slag en in balans komen met jouw elementen en intuïtie. Je geeft weer ruimte aan je creativiteit en laat je lichaam in beweging komen.  Karin van der Vennen (yoga docent en orthomoleculair voedingsdeskundige) en Marlon Veldkamp (Tata healer, reiki therapeut, schildercoach) nemen je graag mee voor een unieke beleving met de 5 elementen. 5x een halve dag in een veilige omgeving waarin jij centraal staat. Niks hoeft, alles mag. 

Yoga en meditatief/ intuïtief schilderen zijn de middelen die je kunt gebruiken om uit je hoofd en in je lijf je komen en je open te stellen. Je zult meer bewustzijn creëren en dichterbij jezelf komen. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Meld je dan gauw aan voor deze reeks van 5 Yoga & Art halve dag retreats!

Gold ticket Yoga & Art retreats - Meld je nu aan voor alle 5 de retreats!

En ontvang 1 retreat helemaal gratis én een gratis yogamat!Onder de goldtickets verloten wij ook een cadeaubon voor Anne&Max Zwolle t.w.v. koffie/ thee met taartje voor 2 personen!

Zondagmiddag 26 februari 2023 – thema aarde – Kom in balans (locatie Atelier Tink)
Zondagmiddag 26 maart 2023 – thema lucht – Let it go (locatie Agnietenplas)
Zondagmiddag 23 april 2023 – thema water - Let it flow (locatie Agnietenplas)
Zondagmiddag 4 juni 2023 –  thema ruimte – Dromen (locatie Agnietenplas) 

Donderdagavond 6 juli 2023 – thema vuur – Jouw innerlijke kracht en passie (Locatie Agnietenplas)

Wat is het progamma van de Yoga & Art retreat?

Programma

Kennismaking

Theorie 5 elementen

Yoga (mix van Yin en Yang)

Geleide meditatie

Intuïtief en meditatief schilderen workshop

Je kunt deze aanbieding voor jouw Goldticket Yoga & Art retreats nog t/m woensdag 22 februari 2023 boeken. 

Toch liever losse retreats boeken? Dat kan natuurlijk ook!

Nog vragen? Mail naar info@karayoga.nl of app/ bel naar 06-57641098 voor meer informatie.  

Wat is intuïtief schilderen?

Ook als je nog nooit een kwast hebt vastgehouden is intuïtief schilderen iets voor jou! Intuïtief schilderen is een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf en andere materialen vorm geven aan jouw innerlijke beleving.

Tijdens intuïtief schilderen:

Kom je in een diepe ontspanning.Laat je alle denken en oordelen los.Je begint te schilderen vanuit een bepaald thema of spontane impuls.Je kiest op gevoel enkele kleuren uit en volgt dan de beweging van je handen.Het helpt je om dichter bij je ware zelf te komen en je bewustzijn te verruimen.

Wat kun je verwachten tijdens de yogales?

We beginnen de retreat met de yoga- en meditatieworkshop, zodat je lekker uit je hoofd en in je lichaam komt. Je kunt alles loslaten, je focussen op de oefeningen en vooral ook genieten . Yoga vergroot je concentratievermogen en verbetert je energie. Het woord ‘yog’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’. En dat is niet voor niets.?Yoga?verenigt lichaam, geest en energie. Hierdoor voel je je kalmer en beter in balans. Na een rustige warming-up doen wij een aantal zonnegroeten gevolgd door staande, zittende en liggende houdingen (asana’s). We sluiten af met een meditatie. Je hebt geen ervaring met yoga nodig. De les is voor iedereen geschikt.

Ook zo enthousiast? Meld je dan nu meteen aan, want er is maar beperkt plek. Wil je eerst nog wat meer weten? Kijk dan op de website www.karayoga.nl.

Liefs Marlon en Karin