Fiets mee voor het goede doel!

Algemeen

Op 18 April organiseren wij voor een project op het Gymnasium Celeanum, Day for Change, een fietstocht door de Mastenbroekerpolder met aansluitend een uitgebreide lunch. Bij de lunch serveren wij sandwiches en petit pains met verschillende soorten beleg met aansluitend brownies en gebak met koffie/thee. Uiteraard zorgen wij ook voor voldoende drinken en snacks voor onderweg. De lunch vindt plaats in het tuinhuis van boerderij ?Polderzicht?.

Tijdens de fietstocht vertellen wij interessante feitjes over de polder. Wist u bijvoorbeeld dat de polder een van de oudste polders ter wereld is? We komen onder andere langs boerderijen, terpen, weteringen en gemalen.

Onze winst gaat naar twee goede doelen. De ene helft gaat naar Aflatoun, een organisatie die kinderen in ontwikkelingslanden spelenderwijs leert omgaan met geld. De andere helft gaat naar de ?Rabobank Foundation?, zij zetten zich in India in voor arme mensen, vooral vrouwen, die een eigen bedrijf willen opzetten. Zo krijgen zij een vaste inkomensstroom.

Belangrijke zaken:
Wij verdelen de deelnemers in twee groepen. De eerste groep vertrekt om half 12 en de tweede om half 1.
Duur: 3 uur.
Vertrekpunt: Milligerplas.
De kosten zijn ?12,50 en voor kinderen tot 12 jaar ?8,50.
Er zijn nog maar 23 plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!
Voor inschrijvingen en/of informatie mail naar: polderlunch@gmail.com.

Ward Jousma, Helmich Heutink, Ruben Hessels, Jirri van den Bos, Yusuf Mukadam.

Afbeelding
Alle ouders opgelet! Deze nieuwe kinderopvang opent 2 september haar deuren in Stadshagen Zwolle Partnerbijdrages 16 mei, 09:30
Lars Miedema
Berkum ontvangt opvolger bekerwinnaar Quick '20 Sport 16 mei, 09:02
Afbeelding
Open dag bij Laserkliniek Zwolle Algemeen 16 mei, 08:19