Afbeelding

Kennispoort zoekt deelnemers voor Cross-over Innovation Challenge 2015 

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Wie heeft de beste Cross-over innovatie van 2015? Op 3 juni vindt de tweede editie van de Cross(X)-over Innovation Challenge plaats en dan wordt de prijs uitgereikt voor het beste innovatie samenwerkingsproject uit de Regio Zwolle.

Voorwaarde voor deelname is samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches, want dat kenmerkt een X-over innovatie. Samenwerkingen die hebben geleid tot een bijzondere innovatie dingen mee naar de award. Een vakjury van ondernemers beoordeelt de ingediende cases en komt tot drie genomineerden. De winnaar wordt uiteindelijk bekendgemaakt tijdens het innovatiecongres voor de Regio Zwolle op 3 juni in het IJsseldelta Center. De winnaar ontvangt publiciteit en een award, dit jaar gemaakt door studenten van het Cibap. De prijs wordt uitgereikt door Alexander van de Koevering, directeur Rabobank IJsselvecht.

Bedrijven die een X-over, een kruisbestuiving over branches heen, hebben gerealiseerd kunnen zich vanaf nu inschrijven. Directeur Marius Woldberg van Kennispoort Regio Zwolle doet een oproep: ?Heb jij door samenwerking met andere branches een bijzondere innovatie tot stand gebracht? Toon dan lef en schrijf je in voor onze challenge. En misschien ben jij straks de winnaar van X-over Innovation Challenge 2015.?

Kennispoort Regio Zwolle, in samenwerking met het Polymer Science Park en het Health Innovation Park, hebben het XIC2015 georganiseerd. Bedrijven mailen naar innovatie@kennispoortregiozwolle.nl om hun project direct aan te melden. Op de website www.kennisportregiozwolle.nl is meer informatie te vinden.

Kennispoort is een innovatienetwerk in de Regio Zwolle dat zorgt voor (kruis)verbindingen tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid. Een platform waar deskundigen innovaties van ondernemers professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht vooruit helpen. Ondernemers met kansrijke innovatieve ideeën worden begeleid van idee tot realisatie en kunnen kennis en ervaring delen.