Bruisende campagne slotavond bij de ChristenUnie
Bruisende campagne slotavond bij de ChristenUnie brugmedia.nl

Bruisende campagne slotavond bij de ChristenUnie

· leestijd 1 minuut Algemeen

Ruim 600 mensen uit Zwolle en de regio hadden een kaartje weten te bemachtigen om naar de slotavond van de ChristenUnie campagne in Zwolle te komen. Niet alleen voor de ChristenUnie, zeker ook voor een spetterend optreden van de bij de jongeren populaire en inspirerende band Trinity. De muzikanten traden al eerder dit jaar op bij het 15 jarig jubileum van de ChristenUnie.
Nadat Alwin te Rietstap, kandidaat Statenlid voor de ChristenUnie, iedereen verwelkomde met warme woorden was de sfeer gelijk gezet. Trinity die speciaal voor de campagne dit vriendenconcert gaf wist de snaar vlot te raken en de aanwezigen genoten volop van de door Zuid-Amerikaanse invloed perfect uitgevoerde muziek.
Voor de pauze kwam de Zwolse Gerdien Rots van de ChristenUnie samen met Alwin te Rietstap en Herman Odink, lijsttrekker voor de ChristenUnie voor de Waterschappen het podium op. Uiteraard kwam de aanstaande verkiezingen aanbod en al snel bleek dat de in grote getale toegestroomde aanwezigen de ChristenUnie een warm hart toe delen.
Trinity vervolgde na de pauze het vriendenconcert en speelde op soepele wijze met hun inspirerende muziek in op het steeds bruisender worden van het image van de ChristenUnie. Politiek is niet saai, dat bleek deze avond wel waarin Muziek en politiek vloeiend samengevoegd werden.
Ook op facebook bleven de positieve reacties niet uit. Enkele reacties ?Prachtige ChristenUnie blauwe gitaar!! Dat is stijl hebben!?, ?Het is echt een groot slot akkoord geweldig feest op naar een super uitslag?
Al met al een heel feestelijke en bruisende avond als afsluiting van de campagne.