Afbeelding

25 jaar Kunstbende, Voorrondes Overijssel in Hedon

vrijdag 29 mei 2015 0:00

Tijdens de Voorronde van Overijssel van de 25ste editie van Kunstbende , zullen meer dan 300 jonge Overijsselse talenten het Hedon podium beklimmen!

Tijdens de Voorronde van Overijssel van de 25ste editie van Kunstbende , zullen meer dan 300 jonge Overijsselse talenten het Hedon podium beklimmen! Zij treden op in de categorieën: Muziek, Dans, Theater, Fashion, DJ, Film, Taal en Expo. De artiesten tussen de 13 en 19 jaar, hebben alle acts zelf bedacht, zelf gemaakt en uiteraard zullen ze de acts zelf uitvoeren!

Per categorie bepaalt een professionele jury wie er met de felbegeerde ?Spotlights? naar huis gaan. En natuurlijk zijn lege handen niet aan de orde. Alle winnaars ontvangen een vette prijzentas, met daarin vrijkaartjes, workshops, een coachingstraject op maat en nog veel meer! Alle eerste prijswinnaars gaan door naar de grote Landelijke Finale van Kunstbende. Deze vindt plaats op zaterdag 26 september in de Westergasfabriek in Amsterdam. Hier nemen de winnaars van alle regio's het tegen elkaar op. Met als inzet de Landelijke titel, te gekke prijzen en natuurlijk eeuwige roem! Niet kijken maar meedoen? Inschrijven kan tot 25 mei 2015 op www.kunstbende.nl.  
Datum za 06 jun 2015
Locatie Hedon
Status Bevestigd
Aanvang 13:00
Zaal open 12:00
Prijs ? 5,00
Kinderen tot 10 jaar gratis