De X-Over Innovation Challenge door Kennispoort Zwolle
Foto Freddy Schinkel
De X-Over Innovation Challenge door Kennispoort Zwolle Foto Freddy Schinkel Freddy Schinkel

Kennispoort zoekt ondernemers die voet in een andere branche hebben gezet

Algemeen

ZWOLLE - Welke brancheoverstijgende innovatie is de beste van 2016? Op woensdag 1 juni vindt de derde editie van de Cross(X)-over Innovation Challenge plaats. Dan wordt bekend gemaakt welke cross-over innovatie uit de Regio Zwolle dit jaar het beste is.

Een cross-over is een samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches. Ondernemers met een cross-over innovatie kunnen zich vanaf nu opgeven voor de cross-over Innovation Challenge. Innovatieadviseurs beoordelen de gelanceerde en ingezonden ideeën en een vakjury komt vervolgens tot drie genomineerden.

De uitreiking van de cross-over innovatie award 2016 vindt plaats tijdens het X-over Innovatie Congres (XIC) op 1 juni. De winnaar gaat naar huis met een speciaal voor de challenge ontworpen award en staat direct in de spotlights van klanten en investeerders.

Het XIC biedt ondernemers de kans om innovaties te presenteren en inspiratie op te doen. Bedrijven kunnen mailen naar innovatie@kennispoortregiozwolle.nl om hun project direct aan te melden. Het XIC 2016 wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle, het Polymer Science Park, het Health Innovation Park en Agri & Food innovatiecluster.

Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park, Health Innovation Park en Agri & Food innovatiecluster werken samen aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie. Zij zijn het netwerk dat kruisverbindingen maakt met ondernemers, overheid en onderwijs.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50