De Zwolse Improvisatie Show speelt voorstelling in De Enk

Algemeen

ASSENDORP - Op vrijdag 18 november spelen Zwolse improvisatiespelers de Zwolse Improvisatie Show in de Enk. Improvisatietheater, bekend van televisie, is groeiende in Zwolle. Op deze avond worden vier Zwolse acteurs uitgedaagd door vier Impro’s uit een andere stad. Het publiek bepaalt wat er wordt gespeeld.

Alles deze avond wordt ter plekke verzonnen, niemand, zelfs de acteurs niet, weet wat er zal gebeuren. Het publiek mag kiezen waar het over gaat en dit levert ontroerende, muzikale, spannende of gewoonweg hilarische momenten op. De acteurs dagen elkaar uit, er zijn rechters die beoordelen wat we zien en het publiek mag uiteindelijk bepalen wie de meest geweldige show heeft neergezet. De entree van de Zwolse Improvisatieshow is gratis en het publiek bepaalt na afloop wat ze het waard vindt.

De Show begint om 20:00 uur in Buurtcentrum de Enk in Assendorp – Zwolle (Enkstraat 67). De deur en de bar zijn geopend vanaf 19:3, kom op tijd!. De Show duurt tot ongeveer 22:30 uur. De entree is gratis.