Afbeelding
Eigen foto

Organisaties zoeken ondernemers met de beste branche overstijgende innovatie

Algemeen

ZWOLLE - Welke branche overstijgende innovatie is de beste van 2017? Ondernemers met een cross-over innovatie kunnen zich tot 15 september aanmelden voor de Cross-over Innovation Challenge.

Op donderdag 16 november wordt bekend gemaakt welke cross-over innovatie uit de Regio Zwolle dit jaar het beste is. Een cross-over betreft een samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches. Innovatieadviseurs beoordelen de ingezonden ideeën en een vakjury komt vervolgens tot drie genomineerden.

De uitreiking van de Cross-over Innovatie Award 2017 vindt plaats tijdens het X-over Innovatie Congres (XIC) op 16 november in de Zwolse IJsselhallen. Daar vindt op dat moment ook de TrendsExpo plaats, het evenement waar ondernemers, (potentiële) klanten en (nieuwe) relaties elkaar kunnen ontmoeten. De winnaar gaat naar huis met een speciaal voor de challenge ontworpen award en staat direct in de spotlights van klanten en investeerders.

XIC biedt ondernemers de kans om innovaties te presenteren en inspiratie op te doen. Bedrijven kunnen mailen naar info@kennispoortregiozwolle.nl om hun project direct aan te melden. XIC wordt georganiseerd door Kennispoort Regio Zwolle, het Polymer Science Park, het Health Innovation Park en Agri & Food Innovatie Cluster Regio Zwolle. Deze organisaties werken samen aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie. Zij zijn het netwerk dat kruisverbindingen maakt met ondernemers, overheid en onderwijs.