Afbeelding

12 december CRK voices Adventsconcert in Burgwalkerk te Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Op 12 december 2017 verzorgt CRK Voices een advent/kerstconcert in de Burgwalkerk te Kampen. Dirigent Jan Quintus Zwart heeft een groot aantal nieuwe advent- en kerstliederen geselecteerd , met onder meer werken van J.S. Bach (Sheperd’s Song), Don Marsh (The Sound of His Love) en Mary Macdonald & Rose Aspinall (Ouverture Chrismas Gloria & The Gathering). Ook een aantal bekende stukken zoals “Mary, did you know?” staan op het programma. Met dit nieuwe repertoire, aangevuld met eerder gezongen muziekstukken, belooft het een prachtige avond te worden. Combo Jan Lenselink en Ronald IJmker verlenen hun medewerking, de algehele leiding is in handen van Jan Quintus Zwart.

CRK Voices hoopt op 16 december, samen met CRK Adonai o.l.v. Peter Burger uit Waddinxveen, als samengesteld Hour of Power koor medewerking te verlenen aan het Hour of Power Nederland concert 'The Glory of Christmas'. Een unieke muzikale beleving in de Eusebiuskerk in Arnhem met artiesten als Dwight Dissels en Joke Buis. Gastdirigent Don Neuen wordt rechtstreeks uit L.A. overgevlogen om dit Nederlands Hour of Power koor te dirigeren. Bobby Schuller zal de aanwezigen vanuit Shepherd's Grove inspireren met een speciale videoboodschap. Presentatie is die avond in handen van Jan van den Bosch.

Graag ontmoeten wij u op beide avonden. Kaarten voor het advent/kerstconcert op 12 december zijn in de voorverkoop (€ 8,00 per stuk, aan de kerk € 10,00) verkrijgbaar bij de koorleden, Fotorama Kampen, De Rank Kampen en Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden. De Burgwalkerk is open vanaf 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Meer informatie: www.crkvoices.nl

Informatie over het concert van Hour of Power Nederland op 16 december is te vinden op www.hourofpower.nl/kerst

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden