Afbeelding

Vakantieactiviteiten op sportpark de Marslanden!

woensdag 21 februari 2018 0:00

Zwolle – Met het organiseren van vakantieactiviteiten willen stichting sportpak de Marslanden en SportService Zwolle de kinderen vooral het plezier van sport en bewegen laten ervaren en een gezonde en actieve leefstijl bevorderen. Tevens is het voor de deelnemende sportverenigingen een mogelijkheid zich te profileren in de wijk. Daarnaast is het aanbod van activiteiten in vakanties vaak klein en spelen de organisatoren hierop in door een zinvolle vrijetijdsbesteding op het gebied van sport en bewegen aan te bieden.

In de voorjaarsvakantie wordt in samenwerking met enkele sportverenigingen voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen activiteiten georganiseerd.

Op dinsdag 27 februari van 13.00 – 15.00 uur is er een ‘Beweeg en ontdek’ aanbod voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en op woensdag 28 februari van 10.00 – 12.00 uur vindt er een ‘sportfeest’ plaats voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Plaats van handeling is op beide dagen sportpark de Marslanden.
Alle kinderen uit Zwolle en omgeving zijn van harte welkom om deel te nemen aan de sportieve en actieve dagen.

Voor meer informatie over bovengenoemd aanbod of ander sportief vakantieaanbod kijk in de agenda op www.sportservicezwolle.nl