Afbeelding
Ab Kasper

SamenLoop voor Hoop houdt inspiratieavond

Algemeen

ASSENDORP - In Park de Wezenlanden wordt op 26 en 27 mei de KWF SamenLoop voor Hoop Zwolle gehouden. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette waar teams een etmaal lang wandelen.

“Ze doen dit als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker”, legt de organisatie uit. “De saamhorigheid tussen de teamleden, (ex)kankerpatiënten, hun families en vrienden en iedereen die wel eens iets met kanker te maken heeft gehad, maakt de SamenLoop voor Hoop tot een onvergetelijk evenement. Alle deelnemers proberen zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor de KWF. Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen.”

Om (toekomstige) deelnemers en belangstellenden alvast de sfeer te laten proeven en op ideeën te brengen, heeft de SamenLoopcommissie voor 28 maart een inspiratieavond georganiseerd. Hier kunnen teams elkaar ontmoeten en hun plannen delen. Er worden tal van voorbeelden gegeven om voorafgaand en tijdens het evenement geld in te zamelen. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen aan de organisatie.

De inspiratieavond vindt plaats in Brasserie Guuz aan de Dokter Stolteweg 92. Belangstellenden zijn welkom vanaf 20.00 uur. Zie voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle.