Afbeelding

Maandelijkse gezelligheid bij Club-T

dinsdag 22 mei 2018 0:00

Zaterdag 26 mei is er weer een bijeenkomst van Club-T.

Deze zaterdag staat in het teken van opmaken en mooi zijn ;)
We krijgen bezoek van een heuse make-up artiest.

Aangezien het voor sommige onder ons niet altijd vanzelfsprekend is om zich geregeld op te maken, kunnen we ons ook goed voorstellen dat dat niet altijd gemakkelijk is. Onze gast kan er van alles over vertellen en zal ons op een gezellige, doch respectvolle manier wat tips en tricks bij brengen.

Heb je zoiets van, dit is niks voor mij, ik doe niet mee. Maakt niet uit, dat kan en mag. Kom evengoed gezellig langs, want ontmoeten blijft altijd centraal staan.

Club-T is een gemeenschap van mensen die zichzelf ergens onder de transgender-paraplu plaatsen. Denk hierbij aan trans-vrouwen, trans-mannen en non-binaire personen.
Hier vallen bijvoorbeeld ook cross-dressers en genderqueers ook onder. Vanzelfsprekend ook voor diegenen die nog zoekende zijn naar hun genderidentiteit.

Uiteraard is het ook mogelijk om een naaste mee te nemen naar een van onze bijeenkomsten. Mensen die dichtbij je staan en vragen hebben, of gewoon eens een gezellige middag bij Club-T willen hebben, zijn van harte welkom!

Samen creëren we een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt steun geboden aan diegenen die het nodig hebben en tegelijkertijd zorgen we voor een gezellige sfeer in een omgeving waar iedereen zich op hun gemak kan voelen.

Van 14:00 tot 18:00 ben je welkom bij stichting Focus aan de Zerboltstraat 63a te Zwolle.


Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar: clubt@coczwolle.nl
Club-T is een onderdeel van COC-Zwolle.