Afbeelding
Eigen foto

Hitmachine Bizzey naar Hedon

Algemeen

DIEZERPOORT - Hitmachines Bizzey, Yung Felix samen met met Snelle komen maandag 27 augustus naar Hedon voor een avond vol dance en keiharde raps.

Met zijn nummer-1 hit met 'JA!' en zijn nummer-1 album 'November' trapte Bizzey 2018 goed af. Zijn hit Traag is met momenteel 75 miljoen views de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip aller tijden. Yung Felix en Bizzey zijn geen vreemden van elkaar. Zo produceerde Yung Felix meerdere van Bizzey’s tophits waaronder de onlangs uitgekomen single ‘Drama’ met rapper Boef. De talentvolle rapper Snelle uit Deventer opent de avond.

Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack tourde Bizzey als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren. In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah's Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en Youtube gouden en platina-statussen behalen. Tot nu toe werkte hij daarop samen met artiesten als Boef, Lil Kleine, Hardwell, Kraantje Pappie en Frenna.

Kaarten à 5 euro voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato. Deelnemers aan de Bruisweken hebben gratis toegang. Zie voor meer informatie www.hedon-zwolle.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 9 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 10 uur geleden