Afbeelding
Bert Blok (grootverzettegenkanker)

Nazorgcentrum IntermeZZo zoekt mensen die mee de Mont Ventoux op willen

· leestijd 1 minuut Algemeen

IntermeZZo in Zwolle, nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, gaat op 5 en 6 september met een team de Mont Ventoux op: wandelend, hardlopend en fietsend. Doel is via deze sportieve prestatie geld ophalen voor KWF én IntermeZZo. Op donderdag 28 maart om 19.30 uur is er een informatie avond voor ieder die zin heeft in deze uitdaging.

Tijdens de informatieavond wordt verteld hoe de Stichting Mont Ventoux de beklimming organiseert onder de naam: www.grootverzettegenkanker.nl Er wordt een beeld gegeven van wat deelnemers kunnen verwachten en hoe zij zich kunnen voorbereiden. Drie mensen van team IntermeZZo die in 2018 zijn mee geweest vertellen hun ervaring. Niet alleen de sportieve prestatie, maar vooral de ontmoeting met anderen, maakt deelname speciaal. Honderden mensen die zich te maken hebben met kanker, zelf of in hun omgeving, gaan de berg op: survivers, naasten, nabestaanden en meer.

Wie mee wil in september 2019, kan zich na de informatieavond inschrijven.

Steun

IntermeZZo is bedoeld om, aanvullend op het medische traject, mensen te ondersteunen de regie op hun leven met of na kanker te (her)nemen. IntermeZZo biedt ondersteuning met: informatie & voorlichting, workshops & cursussen, ontspannende activiteiten en een luisterend oor. IntermeZZo is gevestigd in een ruime, harmonieuze locatie, op loopafstand van het ziekenhuis. Er is een nauwe samenwerking met Isala Oncologisch centrum.

Actie

IntermeZZo is voor de financiering van haar werk aangewezen op giften, sponsoring en goede-doelenacties. Deelname aan de jaarlijkse actie ‘Grootverzettegenkanker’, levert een mooi bedrag op. Hoe meer mensen deelnemen voor IntermeZZo, hoe beter.

Aanmelden voor de informatieavond via info@intermezzo-zwolle.nl of (038) 424 6088.

Locatie: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle.

Gratis parkeren voor de deur.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden