Afbeelding
Wim Eikelboom/Rivierverhalen

Rivierverhalen langs de IJssel en speciaal nummer van Tangarine

Algemeen

Op de avond van de langste dag van het jaar - vrijdag 21 juni - is er een openlucht-verhalenvertellen met een mini-concert van Tangarine langs de IJssel in Zwolle.

De avond het lanceringsmoment van de podcast Rivierverhalen van Zwollenaar en IJsselliefhebber Wim Eikelboom. Twee vertellers leveren een bijdrage. Het folkduo Tangarine zingt voor het eerst hun lied over de IJssel met de titel 'Kijk naar de rivier'. Arnout en Sander Brinks van Tangarine wonen sinds enkele jaren in Zwolle en voelen zich verbonden met de IJssel. "We komen graag bij de IJssel omdat de rivier ons inspiratie geeft voor onze liedjes. We vinden het heel tof dat we speciaal voor de podcast Rivierverhalen een nummer hebben mogen schrijven. Het lied vertolkt ons gevoel bij de rivier."

De verhalen-ontmoeting vindt plaats in de openlucht in de uiterwaarden van Schelle Oldeneel. Verzamelpunt is het fiets- en voetveer naar Hattem. De avond duurt van 20.15 tot 22.00 uur. Hou rekening met een wandeling van al met al 4 kilometer door de uiterwaarden.

Er is plek voor maximaal 100 bezoekers. Entree is 9 euro. Opgave verplicht: rivierverhalen@souslesarbres.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37