Wereldhumanismedag: optreden Esther Groenenberg

vrijdag 14 juni 2019 0:00

Op Wereldhumanismedag komen wereldwijd humanisten samen om te praten, van muziek te genieten en te eten. Ook in Zwolle komen we weer samen om het humanisme te vieren.

In de sfeervolle ambiance bij Stichting Focus genieten we deze avond van een hapje en een drankje. Ook is er een klein muzikaal programma: Esther Groenenberg komt optreden!

De Zwolse Esther Groenenberg (1984) is zangeres, pianiste en liedjesschrijver. Pas na haar studie aan het conservatorium begon ze met het schrijven van liedjes. In het Nederlands, want 'ik kan niet anders. Mijn moedertaal ligt het dichtst bij mijn gevoel'. Esther is, naast haar eigen projecten, ook lid van vrouwenband 'The Bluebettes' en is coördinator van het Zwols Songwritersgilde, onderdeel van het Productiehuis van Hedon. 'Muziek is mijn leidraad, mijn start- en eindpunt en ik gebruik het zo breed als ik kan om mijn leven invulling te geven', aldus Esther Groenenberg. Haar liedjes zijn troostend, filosofisch, nuchter en positief en zoals ze het zelf noemt 'Nederlandse luisterpop'

Het is een informele avond, zowel open voor leden als niet-leden van het Humanistisch Verbond. Inloop vanaf 19.00. Start programma vanaf 19.30 uur.