Afbeelding

Open Kring biedt podium aan Top2000-kerkdienst

Algemeen

STADSHAGEN – In de Open Kring is op zondag 29 december om 9.30 uur een Top2000-kerkdienst. Deze kerkdienst sluit aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Luisteren

Dominee Cor Baljeu gaat voor in deze kerkdienst: “Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?” Jongerenband ‘Brand New’ speelt in deze dienst een aantal nummers live. Op de website Top2000kerkdienst.nl staat een overzicht van alle diensten door het hele land. Ook kan iedereen via deze website zijn of haar stem uitbrengen voor de Top2000-kerkdienst in de Open Kring.

Stemmen

De toegang tot deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel wordt er gecollecteerd. De Open kring is gevestigd aan de Hofstedestraat 2. Zie voor meer informatie www.openkring.nl en/of www.top2000kerkdienst.nl. Een stem uitbrengen kan via https://www.top2000kerkdienst.nl/zwolle/stemmen/?stemmen=Zwolle.

Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 11 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Gewaagd project in voormalig provinciehuis verdient de Pluim Algemeen 12 uur geleden