Afbeelding

Open Kring biedt podium aan Top2000-kerkdienst

Algemeen

STADSHAGEN – In de Open Kring is op zondag 29 december om 9.30 uur een Top2000-kerkdienst. Deze kerkdienst sluit aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Luisteren

Dominee Cor Baljeu gaat voor in deze kerkdienst: “Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?” Jongerenband ‘Brand New’ speelt in deze dienst een aantal nummers live. Op de website Top2000kerkdienst.nl staat een overzicht van alle diensten door het hele land. Ook kan iedereen via deze website zijn of haar stem uitbrengen voor de Top2000-kerkdienst in de Open Kring.

Stemmen

De toegang tot deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel wordt er gecollecteerd. De Open kring is gevestigd aan de Hofstedestraat 2. Zie voor meer informatie www.openkring.nl en/of www.top2000kerkdienst.nl. Een stem uitbrengen kan via https://www.top2000kerkdienst.nl/zwolle/stemmen/?stemmen=Zwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30