Afbeelding
Daniel Sun

Doorleef je emoties: workshop bij Play! Zwolle

donderdag 5 december 2019 0:00

Emoties!
We ervaren ze allemaal maar voel je ze wel echt? En als je ze voelt, kan je ze ook weer loslaten wanneer dat gewenst is?

Heel vaak hebben we de neiging om de emoties die we ervaren op te kroppen en niet te doorvoelen. Om bijvoorbeeld ongewenste emoties (zoals boosheid, angst, verdriet, irritatie, schrik) weg te drukken. Omdat het niet sociaal gewenst is om ze te uiten of omdat het misschien ook praktisch gezien niet mogelijk is om ze te ervaren en verwerken in het moment zelf.

Onderdrukken van emoties creëert spanning. Opgebouwde spanning in je lijf kan voor pijnklachten of andere fysieke klachten zorgen en zorgt bij voor een hoger stress niveau in je lijf.
Hoe deze opgebouwde spanningen weer los te laten uit ons lijf, om ze uit ons systeem te laten hebben de meeste van ons helaas niet geleerd…

Maar jeej, daarvoor heb je gelukkig Play!
Op deze Play! Zwolle avond gaan we dan ook dieper je emoties in duiken.

Welke emoties vind je lastig om te voelen, lastig om te ervaren? En welke vind je juist makkelijk om toe te laten?
Daarnaast ga je via een aantal oefeningen ervaren hoe je op een gezonde manier opgeslagen spanningen en emoties los kunt laten - en hoe je jezelf in dat proces kunt ondersteunen.

Het op een gezonde manier leren loslaten van stress en spanningen brengt je lijf weer in staat van rust en ontspanning en creëert ruimte voor herstel en nieuwe inzichten!

Inloop vanaf 19:00 met thee. 19:30 start workshop. Tijdens en na de workshop zorgen we voor thee, water en lekkers.
Voor: Iedereen!
Door: Play Zwolle en Renee de Weerd (https://www.facebook.com/embodiedlovesexrelationshipcoach/)

Er is genoeg plek, je kan een kaartje kopen aan de deur. Wel fijn als je je even aanmeldt op het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/425519085016301/

Kosten:
? Normaal Ticket: €12,50
? Budget Ticket: €8 (Beperkt beschikbaar)
? Sponsor Ticket: €16 (Om Budget Tickets mogelijk te maken)

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Joseph Wresinski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, 8022 AD Zwolle