Afbeelding

Creatieve Coöperatie Zwolle houdt kerstpakkettenactie voor ZZP-ers

Algemeen

DIEZERPOORT – De Creatieve Coöperatie Zwolle heeft voor het derde jaar een ZZP Kerstpakkettenactie georganiseerd. Met deze actie kan iedereen een eigen kerstpakket samenstellen en deze inlveren bij de Creatieve Coöperatie.

De indieners krijgen rond Kerst een kerstpakket terug van iemand anders. Iedereen kan geheel zelf het kerstpakket opvullen. Wie bijvorobeeld een kei is in pottebakken, kan zichzelf een beetje promoten door eigen werk in het kerstpakket te doen. Terwijl veel mensen via hun werk een kerstpakket krijgen, is dat voor een ZZP’er niet het geval. Dat is aanleiding voor deze actie.

Meedoen

Wie enthousiast is geworden en graag wil meedoen aan deze actie, dient daarvoor het volgende te doen. Maak eerst een kerstpakket. Lever het vervoglens in bij de Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat 3. Dit kan van maandag 16 december tot en met woensdag 18 december tussen 9.00 en 17.00 uur. Daar betaalt de indiener 6,50 euro verzendkosten. Cycloon Fietskoeriers brengt dan op donderdag 19 december de pakketten rond.