Afbeelding
Eigen foto

Hersenstichting haalt bijna 23.000 euro op

Algemeen

ZWOLLE – De hersenstichting heeft tijdens de collecte in Zwolle, van 27 januari tot en met 1 februari, bijna 23.000 euro opgehaald.

“Er zijn heel veel collectanten op pad gegaan om voor al die mensen met een hersenaandoening geld in te zamelen”, meldt de stichting. “De collectanten gingen onder andere op pad in de wijken Aa-landen, Assendorp, Berkum, Diezerpoort, Hanzeland, Holtenbroek, Kamperpoort, Oldeneel, Veerallee, Schelle, Stadshagen, Westenholte, Wipstrik en Zwolle-Zuid. Deze enthousiaste inzet heeft bijna 23.000 euro opgeleverd.”

Toekomst

Men kon dit jaar ook via een QR code aan de collectant geven. Dat leverde de stichting 1.741 euro op. De opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening. Wie de collectant heeft gemist, kan altijd nog een gift doen op rekeningnummer NL18 INGB 0000 000 860 ten name van Hersenstichting, Den Haag. Meer informatie is te vinden op www.hersenstichting.nl.