Afbeelding

Stadkamer centrum sluit tot en met 31 maart

Algemeen

ASSENDORP - De locatie Stadkamer Centrum is vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen rondom het coronavirus vanaf vrijdag 13 maart tot en met 31 maart gesloten voor publiek. De wijkvestigingen blijven geopend. De activiteiten die daar staan gepland gaan voorlopig ook gewoon door.

“Dagelijks bezoeken duizend tot vijftienhonderd mensen Stadkamer Centrum”, meldt de organisatie. “Dit aantal ligt een stuk hoger dan de honderd personen, de richtlijn die de overheid aanhoudt bij het annuleren van evenementen en het sluiten van publieke locaties. Dat is dan ook de reden om Stadkamer Centrum tijdelijk te sluiten. We volgen we de overheidsberichtgeving en de richtlijnen van de RIVM.”

Inleveren

Stadkamer wil iedereen via haar website en social media op de hoogte houden. Wie nog geleende boeken thuis heeft, kan die later of bij één van de vestigingen in Zwolle-Zuid, Aa-landen of Stadshagen inleveren. Wie een boek heeft gereserveerd, kan dat na 31 maart lenen.

Vragen

Stadkamer vraagt mensen die hoesten, zich niet fit voelen of hebben de wijkvestigingen niet te bezoeken. Wie vragen heeft kan mailen naar hallo@stadkamer.nl.