Cultureel Zwolle speelt Open Kaart

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Museum de Fundatie is gewoon open, Hedon verzorgt eind augustus een reeks buitenconcerten, Zwolse Theaters heeft haar zomerstop ingeruild voor een uitgebreid zomeraanbod en voor gezinnen met jonge kinderen biedt Stadkamer een speciaal programma.

Met deze boodschap maken diverse culturele organisaties duidelijk dat ze deze zomer gewoon open zijn met een divers en gevarieerd zomeraanbod. Voor de thuisblijver, de stadstoerist of de culturele ‘alleseter’. Verwondering, verrassing, associatief en innovatief: cultureel Zwolle draait weer op volle toeren. Dit alles is te vinden op het nieuwe digitale platform, genaamd Open Kaart.

Aanbod

Sinds 1 juni is cultureel Zwolle weer open en op Open Kaart wordt het programma op een innovatieve manier ontsloten. Met Open Kaart laten de instellingen het publiek op een andere manier kijken naar cultureel Zwolle: struin door het aanbod aan de hand van beelden, scharrel je favoriete programma’s bij elkaar of maak kennis met nieuwe vormen van cultuur. Op Open Kaart vindt men de krenten uit de pap van het culturele zomer aanbod van Zwolle met film, muziek, kinderactiviteiten, exposities en meer. De klassieke concerten in Academiehuis de Grote Kerk, de premières die Filmtheater Fraterhuis vertoont en in de nazomer de activiteiten van Anno en Zwolle Unlimited.

Inspiratie

Wie voldoende inspiratie heeft opgedaan, ontvangt per mail een eigen Open Kaart waarmee men gemakkelijk tickets kan boeken en erop uit kan. Op Open Kaart is voortdurend nieuw aanbod te vinden, dus het is de moeite waard om steeds terug te komen, aldus de initiatiefnemers. “We maken spannende combinaties voor zowel bewoners als bezoekers van de regio, waarbij we uiteraard rekening houden met de geldende maatregelen.”

Open Kaart is een samenwerking van Museum de Fundatie, Hedon, Zwolse Theaters, Filmtheater Fraterhuis, Academiehuis de Grote Kerk, Anno, Stadkamer en Zwolle Unlimited. Daarnaast sluiten zelfstandige kunstenaars en theatermakers aan met hun programma. Zie de

website www.proto-openkaart.nl en/of kijk op YouTube: https://youtu.be/HdwlqG6_eDo.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11