Afbeelding

Cinekid on tour 2020: Kort maar krachtig

vrijdag 16 oktober 2020 13:30

Grappige en ontroerende compilatie over ontluikende vriendschap, magische flessenpost en een opmerkelijke reddingsactie.

Voor 8+ hebben we dit jaar ook een programma samengesteld met mooie, grappige en ontroerende korte films. De compilatie is een mix van animatie en live-action films, waarin voor ieder wat wils zit. In het hilarische ‘Buiten De Pistes’ laten twee reddingswerkers een sterk staaltje slapstick zin, het mooie ‘Mijn leven in Versailles’ is een ingetogen film over de ontluikende vriendschap tussen een meisje en haar chagrijnige oom en ‘Alles op z’n Tijd’ is een spannende live action film over tijdreizende flessenpost.

Nederlands ondertiteld, vanaf 8 jaar

Ook in deze herfstvakantie is het natuurlijk weer tijd voor Cinekid! Het festival brengt kinderen in aanraking met de mooiste films, workshops, en installaties van over de hele wereld. Ook voor dit jaar hebben de programmeurs weer een aanbod samengesteld van festivalfavorieten die in Nederland nog niet vertoond zijn. Met trots presenteren wij een prachtig veelzijdig filmpakket en een uitgebreide aanvullende programmering. De voorstellingen vinden plaats in de Stadkamer.

De voorstellingen van deze film vinden plaats in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a, 8011 CV Zwolle.

www.filmtheaterfraterhuis.nl

Locatie