Afbeelding
Foto: Eigen foto

Speelotheek Zwolle gaat weer open

Algemeen

ZWOLLE - Nu de wereld weer langzaam opengaat na een lange periode van coronaperikelen, opent ook de Speelotheek Zwolle weer haar deuren. Op vrijdag 11 juni kwamen de eerste leden hun speelgoed omruilen. 

Vanaf vrijdag 25 juni is de speelotheek weer écht geopend. Bezoekers zijn van 15.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Geraniumstraat 1 in het gebouw van Speeltuinvereniging Assendorp. Niet alleen leden kunnen hun geleende speelgoed ruilen tegen nieuw buitenspeelgoed, bordspellen of verkleedkleren, ook geïnteresseerden kunnen langskomen om kennis te maken met de speelotheek. De speelotheek werkt hetzelfde als een bibliotheek, alleen lenen bezoekers geen boeken maar speelgoed. Dankzij Stichting Het Hervormd Weeshuis heeft de speelotheek onlangs veel nieuw speelgoed kunnen aanschaffen. Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is er voor elk wat wils. Vier weken lang kan men drie stuks speelgoed lenen. De kinderen hebben zo steeds nieuw speelgoed om mee te spelen, de kast puilt thuis niet uit én het scheelt enorm in de portemonnee.

Kijk voor alle openingsdagen op speelotheekzwolle.wixsite.com/leentjebuur of volg Speelotheek Zwolle op Instagram voor het laatste nieuws.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 4 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden