Afbeelding
Foto: Erik Franssen

Internationale masterstudenten van ArtEZ musiceren in Academiehuis Grote Kerk

Algemeen

Zwolle - ArtEZ en geven zaterdag 2 oktober een concert in Academiehuis de Grote Kerk. 

Tussen 13.00 en 17.00 presenteren de studenten van de masteropleiding van het ArtEZ-conservatorium Zwolle zich. Het conservatorium in Zwolle trekt studenten van over de hele wereld. Zo veelzijdig als de achtergronden van deze musici, zo veelzijdig zal ook het repertoire zijn dat deze middag te beluisteren is in de Grote Kerk. Traditioneel klassiek repertoire wordt gecombineerd met de verschillende achtergronden van de studenten. Dat klinkt door in de manier van musiceren en programmeren: genrerijk en verbonden met de actualiteit. 

De optredens vinden plaats tijdens de reguliere openingstijden van de kerk en zijn dus gratis toegankelijk. Ook de duurzame boekenmarkt is open en de kerk is te bezichtigen. Sinds kort kan dit met een audiotour die tot stand gekomen is in samenwerking met museum Catharijneconvent. Daarmee worden bijzondere verhalen ontsloten voor de bezoeker. Op deze zaterdagmiddag dus in combinatie met prachtige muziek. 

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden