IntermeZZo organiseert ontmoetingsochtend Oktober Borstkankermaand

Algemeen

Zwolle - Nazorgcentrum IntermeZZo, voor mensen met kanker en hun naasten, houdt vrijdag op 15 oktober een ochtend voor vrouwen met of na borstkanker. De diagnose en behandeling hebben veel impact op het leven van degene die het treft én diens naasten. In oktober-borstkankermaand wordt landelijk extra aandacht besteed aan het leven met en na borstkanker.

Op vrijdag 15 oktober van 10.00 tot -12.30 uur biedt IntermeZZo gelegenheid tot informeel ontmoeten en praten. In de ontmoeting met lotgenoten ervaren veel vrouwen herkenning. Met of zonder iets te zeggen begrijpen ze wat ze doormaken of doorgemaakt hebben. Leven met borstkanker, de veranderingen in kwaliteit van leven zijn vaak gedeelde thema’s.

Tijdens deze ochtend is er een extra huiselijke sfeer bij IntermeZZo; koffie en thee wordt geserveerd met verschillende soorten home-made gebak. Zo ontstaat gemakkelijk contact

Niet alleen erkenning, herkenning en ontmoeting zijn belangrijk, ook ontspanning is essentieel in de periode voor, tijdens en na de behandelingen.

Tijdens deze ochtend wordt ontspanning geboden in de vorm van handmassages door ervaren masseurs. Gastvrouwen zijn aanwezig voor ontvangst en voorbegeleiding waar dat wenselijk is. De ochtend vindt plaats bij IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1a Zwolle. Gratis parkeren voor de deur.

De actuele coronaregels worden in acht genomen. Aanmelding voor de ontmoetingsochtend is nodig. Wie wil deelnemen kan bellen met Nazorgcentrum IntermeZZo 038 - 424 6088.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13