Afbeelding

Voorverkoop Openluchtbad Zwolle begint donderdag

Algemeen

Zwolle - Openluchtbad Zwolle start donderdag 25 maart met de voorverkoop. Zwollenaren kunnen lid worden of hun abonnement verlengen. Het abonnement loopt af op vrijdag 23 april, een dag later begint het nieuwe seizoen.

De start van het seizoen lijkt vanwege de huidige coronamaatregelen op vorig jaar maar er zijn ook versoepelingen. 

Net als vorig jaar kunnen kinderen en jongeren tot en met 17 jaar zonder reservering komen zwemmen. 

Volwassenen moeten wel reserveren via www.openluchtbadzwolle.nl als ze banen willen komen zwemmen. Ze kunnen twee keer per week inschrijven voor een tijdsblok van anderhalf uur. Binnen dit tijdsblok kunnen ze een uur zwemmen en hebben ze twee keer een kwartier tijd om zich om te kleden of nog lekker even te zonnen op de tribunes of de ligweides. 

Nieuw dit jaar is dat leden wel introducés van jonger dan 18 jaar mogen meenemen, tegen betaling van een introducékaartje van 6 euro. En het Vroege Vogel zwemmen is verlengd van 7 tot 10 uur ’s ochtends. 

De kleintjes zonder diploma zijn welkom in de peuterbaden, begeleid door hun ouders, die ook mee het water in mogen, op anderhalve meter afstand van andere ouders. Kinderen met net hun A-diploma mogen in het ondiep, met één begeleidende ouder op de kant, op anderhalve meter van elkaar. Voor de uitgebreide regels en veel gestelde vragen (FAQ) kijk op www.openluchtbadzwolle.nl/coronamaatregelen/ 

Op donderdag 22 april van 19 tot 21 uur kunnen nieuwe leden hun abonnement komen ophalen in het bad.