Afbeelding
Archieffoto

Expositie in CW12

Algemeen

ZWOLLE - Kunstenaars Marko de Kok en Jules van Hulst van CW12 hebben in het weekend van vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 april een expositie in.Onder de naam Dont/Do it confronteren de kijker met rigoureuze keuzes in het opdelen van ruimte, stellige en billboard-achtige teksten, de beperkingen van bewegingsvrijheid en de rol van de toeschouwer daarbij. 

Te zien zijn lichtobjecten, een kinetische video-installatie, modulatie van de fysieke omgeving en ook een kleine maar oneindige performance. Op het eerste gezicht vertrekt Dont / Do it vanuit een enigszins dwingende stellingname. Maar wanneer de kijker zich los durft te maken van zijn conventionele rol, en een andere vorm van concentratie vindt, is alles weer mogelijk. Het tentoongestelde werk is een combinatie van bestaand en voor de gelegenheid geassembleerd ruimtelijk werk.

De opening is vrijdag om 20.00 uur met dj Tamme. Openingstijden zaterdag en zondag zijn van 11.00 tot 17.00 uur. CW12, het podium voor hedendaagse beeldende kunst is te vinden aan de Curieweg 12. Zie ook www.cw12.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30