Afbeelding
Foto: Chip Yuen

Voorstellingen Circus Snor bij De Vreugdehoeve

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Circus Snor geeft dinsdag 23 en donderdag 25 augustus voorstellingen bij De Vreugdehoeve aan de Zalkerveerweg 20. In de pauzes kunnen bezoekers zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Circus Snor reist door Nederland met een circustent en daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee.

De voorstellingen in Zwolle zijn op dinsdag 23 en donderdag 25 augustus om 11.00 en 16.00 uur

Deze zomer is Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’, een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt twee uur.

De tekst gaat verder onder de foto.


Foto: Chip Yuen                                                      

Circus Snor reist door Nederland met een prachtige circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. 

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show. 

Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring en klimt Maria naar de nok van tent.

Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

De tekst gaat verder onder de foto.


Foto: AEVIG                                                          

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”

Circus Snor-fan Xavier (7 jaar): “Al een paar jaar gaan we in de zomer naar Circus Snor. Ik kijk er elke keer naar uit. Ieder jaar is het weer supergrappig! In de pauze probeer ik de trucjes zelf te doen, dat lukt niet altijd. Als je wilt, krijg je ook een snor!”

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13 euro, kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via www.circussnor.nl