Afbeelding
Foto: Rik ten Caat - www.rtcmedia.nl

Psalmen zingen in Hasselt

Algemeen Ingezonden

Op D.V. zaterdagavond 7 oktober organiseert de werkgroep Hulp Irak – Bijzondere Noden een zangavond in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt. Deze avond begin om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur.

Op deze avond zal organist Huig van der Knijff het orgel bespelen en de samenzang begeleiden. Naast de samenzang zal er deze avond ook een korte impressie worden over gegeven situatie in Irak. Er zal één en ander worden verteld over de hulp die geboden wordt, maar ook over de uitzichtloosheid in het land.  Dominee D.W. Tuinier zal deze avond leiden, en een meditatief moment verzorgen.

Tijdens deze avond zal er een collecte worden gehouden voor het distribueren en verspreiden van Bijbels naar Irak. Naast kleding is de vraag naar Bijbels ook groot en deze zijn in het land zelf bijna niet te krijgen. 

Hulp Irak is een werkgroep uit Kampen die vanaf eind 2014 inzamelingen coördineert van met name kleding, die wordt uitgedeeld in vluchtelingenkampen in Irak. Kijk voor meer info op www.hulpirak.nl. Allen van harte welkom.

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen gisteren
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13