Afbeelding
Foto: Aangeleverd

OldStars toernooi op woensdag 24 april bij HTC

Algemeen

ZWOLLE - Het walking football krijgt letterlijk steeds meer voet aan de grond in de regio. Maar liefst veertien teams nemen woensdag 24 april deel aan het PEC Zwolle OldStars toernooi, georganiseerd door Regio Zwolle United. Op het hoofdveld van  HTC aan de Brinkhoekweg 200, wordt er klokslag 13.00 uur afgetrapt.

Op oudere leeftijd lekker bewegen, daar gaat het om bij walking football. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is het competitiegevoel bij de 60-plussers (nog) niet uit te schakelen. Daarom is de animo van veel mannen en vrouwen groot om deel te nemen aan toernooien. Aan het PEC Zwolle OldStars toernooi doen clubs uit Zwolle en de wijde regio mee. Ook nemen er vertegenwoordigende teams van enkele BVO’s deel. Zo zetten naast het team van PEC Zwolle, ook FC Emmen, Go Ahead Eagles en FC Twente hun beste beentje voor. In de vorige editie ging het team van WVF uit Westenholte met de eerste prijs aan de haal. 

Wilt u meer weten over walking football? Kom dan woensdag 24 april een kijkje nemen bij HTC. De wedstrijden vinden plaats van 13.00 tot circa 16.00 uur. 

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Doe mee met de najaarsactie van Groene Loper Zwolle: 'Planten van Waarde' Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 20 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 22 uur geleden