Young Ones Master presenteert ?Hold Me'

· leestijd 1 minuut Cultuur

DIEZERPOORT - De nieuwste Young Ones voorstelling ?Holde Me' gaat op zaterdag 14 maart in première. ?Hold Me' is het resultaat van het project ?Young Ones Master' waarin dertien talentvolle spelers onder regie van Jeroen Kriek en Peer van den Berg in twintig weken tijd hebben toegewerkt naar een voorstelling.

In de eerste fase van het project volgden de ervaren spelers van achttien jaar en ouder verschillende verdiepende theater- en speltrainingen. Belangrijk onderdeel hiervan zijn de fysieke trainingen en meditaties, die zich richten op het bewustzijn en gebruik van het lichaam en wat het belang hiervan is tijdens het spelen. In het proces dat de spelers met elkaar doorlopen ontstaat uiteindelijk de basis voor een voorstelling, waaraan vanaf dat moment wordt gewerkt. Het resultaat van deze editie van Young Ones Master is een bizarre en fysieke voorstelling. Regisseur Jeroen Kriek heeft hiervoor in de regie de samenwerking gezocht met collega-regisseur en mime speler Peer van den Berg.

The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones, de voormalige St. Michaelskerk aan de Bisschop Willebrandlaan in Zwolle. Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleiding en coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia.?The Young Ones richt zich op produceren van professionele voorstellingen en theaterprojecten met jongeren tussen de 10 en 26 jaar uit Oost-Nederland.

Kaarten voor ?Hold Me' kosten 10 euro per persoon (inclusief servicekosten) en zijn te koop via www.theateryoungones.nl of een half uur voor aanvang aan de kassa van het theater.

 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden