Afbeelding
Hans van der Woerd

Nieuwe basiscursussen gitaar bij L'escola

· leestijd 1 minuut Cultuur

Nieuwe basiscursussen gitaar bij Gitaarinstituut L'escola

Een geweldige start op de gitaar kan door kinderen worden gemaakt vanaf woensdag 25 januari, met de basiscursus “Het Toverkasteel” (voor kinderen van 5 t/m 7 jaar) en "De gitaar op stap" (voor kinderen van 8 t/m 10 jaar). Erg leuke, informatieve en actieve lessen voor kinderen die kennis willen maken met de gitaar. In twaalf wekelijkse lessen van vijfenveertig minuten wordt in een kleine groep op speelse en zeer effectieve wijze een basis gelegd in het gitaarspel. De cursussen worden gegeven op de woensdagmiddag van 13:15 uur tot 14:00 uur (Het Toverkasteel) door Eva Sabaté, en van 14:15 tot 15:00 uur (De gitaar op stap) door Quirijn Snijder.
Voor volwassenen is er ook een basiscursus, “Happy Strings” en die start op donderdag 26 januari. In twaalf wekelijkse lessen is er naast het vele spelen ook aandacht voor de nodige theoretische kennis en allerlei andere aspecten van de gitaar. Deze cursus wordt gegeven door Quirijn Snijder op de donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur.
Geen eigen gitaar? Geen probleem, bij het volgen van een basiscursus kan een gitaar van L’escola worden gebruikt.
Na het volgen van een basiscursus bestaat de mogelijkheid de lessen bij L’escola voort te zetten in de vorm van individuele lessen of groepslessen. (Voor het volgen van deze reguliere lessen is het niet noodzakelijk om eerst de basiscursus te hebben gevolgd; je kunt daar ook direct mee beginnen.)
Alle cursussen worden gegeven bij L’escola aan de Posthoornsbredehoek 15, in de binnenstad van Zwolle. Voor inschrijving of meer informatie: kijk op www.l-escola.nl, of bel met 038 - 423 43 55.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30