Afbeelding
Frederik Flesseman

Twee tentoonstellingen in revalidatiecentrum Vogellanden, Zwolle

Cultuur

Tentoonstellingen in revalidatiecentrum Vogellanden, Zwolle

In revalidatiecentrum Vogellanden, Hyacinthstraat 66a te Zwolle, zijn van 1 december 2019 tot en met 31 januari 2020 twee nieuwe tentoonstellingen te zien.

Sieraden.

In de vitrine van de expositiegang liggen sieraden van Rixt Hak.Rixt is lid van de Zwolse kunstenaarsvereniging het Palet en woont en werkt in Zwolle. Eerder maakte zij bronzen beelden, maar sinds een jaar of zes legt zij zich toe op het ontwerpen en maken van sieraden, voornamelijk halskettingen. Als materiaal daarvoor gebruikt zij halfedelstenen in vele kleuren en vormen.

Foto’s

In de expositiegang zelf hangen 24 foto’s van Frederik Flesseman. Als thema voor deze tentoonstelling koos hij ‘Water’. Onstuimig, stil, wild en rustig. Een variatie aan beelden die hij op verschillende plekken dichtbij en verder weg tegenkwam. Juist vanwege de afwisseling in verschijningsvormen van water koos hij dit onderwerp voor deze fototentoonstelling.

De expositiegang is op werkdagen open van 8.00 tot 21.00 uur en tijdens de weekends van 13.30 tot 19.30 uur. Van harte welkom!