Kijken helpt niet, helpen we!

Ingezonden Ingezonden

KNV EHBO afd. Zwolle e.o. start weer met een nieuw cursus-seizoen.

In november starten we met een beginnersopleiding EHBO (incl. reanimatie, stop de bloeding en eerste hulp aan kinderen).

De kosten zijn € 220,- p.p. incl. boekje en examen via het Oranje Kruis.

Tevens zijn er weer herhalingslessen EHBO waarin dit jaar als extra de onderdelen “stop de bloeding” en het aanleggen van de tourniquet worden behandeld. De cursisten hebben de keuze uit maandagavond / woensdagavond / maandag overdag en zaterdag overdag.

Wij proberen i.v.m. het nog steeds aanwezige coronavirus de lessen voor eind november afgerond te hebben, als u lid bent/wordt van onze vereniging kunt u deze herhalingslessen volgen. Het lidmaatschap bedraagt € 75,- euro per jaar.

Voor zowel de beginnersopleiding als de herhalingslessen kunt u via de zorgverzekeraar de gehele cursusprijs/kosten lidmaatschap of een gedeelte ervan terug krijgen,mits u aanvullend verzekerd bent en de zorgverzekeraar het vergoedt.

Ook voor deelcertificaten, bijvoorbeeld voor EHAK (eerste hulp aan kinderen), Reanimatie/AED bediener kunt u bij ons terecht.

De Reanimatiecursus kan tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden omdat de gemeente Zwolle hiervoor een subsidie verstrekt.

Kijken helpt niet, helpen wel, wilt u in geval van nood iemand (gezinslid / familie of een onbekende) kunnen helpen geef u dan nu op voor de cursus!

Op de site: www.knvehbo.nl vindt u alle informatie over het cursusaanbod, de duur van de cursus en de kosten van de cursus.

Voor vragen hebben kunt u mailen naar: info@knvehbo.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden