Afbeelding
Foto: Iris-sanne van der Aar

Hightech theaterthriller CTRL_ALT_PRIVACY in Spoorzone Zwolle

Nieuws Ingezonden

De uitgesproken Zwolse Theaterfirma LINEA REKTA presenteert een nieuw spektakel van eigen maak. Na het historische verhaal over Edison en Tesla, is nu het tijd voor de harde en terechte vragen van vandaag.

CTRL_ALT_PRIVACY is een hightech theaterthriller over één van de grootste vraagstukken van het afgelopen en komende decennium: onze digitale privacy. Geïnspireerd door de waargebeurde verhalen rond klokkenluiders als Katherine Gun, Julian Assange en Edward Snowden, is CTRL_ALT_PRIVACY een zenuwslopende klopjacht over vrijheid en controle. Een onzichtbare strijd tegen ondermijning en onaantastbare systemen die de bezoekers onderdompelt in een fictieve wereld met reële gevolgen. Een zoektocht naar een allesomvattend antwoord op de vraag: Wat is de waarde van (mijn) privacy?

Laat je door cybercrime-expert Esther in een zinderende achtervolging meevoeren, laat je opjagen door headhunter Clara. Achterhaal samen met de veiligheidsdienst de identiteit van gevaarlijke criminelen, terwijl ethisch-hacker Katharina de schaduwzijdes van onze digitale maatschappij voor je blootlegt. Wie heeft het gelijk aan haar zijde, hoe ver ga jij voor het maatschappelijke belang en wanneer kies je voor jezelf? Beslis wat privacy voor jou betekent. 


CTRL_ALT_PRIVACY balanceert tussen het dilemma van veiligheid en privacy, en laat de bezoekers een ogenschijnlijk onvermijdelijke keuze: kies je voor veiligheid of privacy? En zou je die keuze heroverwegen als een dierbare wél iets te verbergen heeft?

Zoals algoritmes bepalen wat we online te zien krijgen, zo bepaalt jouw keuze tussen veiligheid en privacy hoe jij de voorstelling CTRL_ALT_PRIVACY zult beleven.CTRL_ALT_PRIVACY.Iedereen heeft iets te verbergen.

Te zien in de Spoorzone van Zwolle, van 05 tot en met 21 mei 2023.
Kijk op linea-rekta.nl voor meer informatie over speeltijden en de locatie.

LINEA REKTA.
UITGESPROKEN. 

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 19 mei, 17:09
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 19 mei, 15:23
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 19 mei, 13:49