Afbeelding
Foto: Buitenplaats Vechterweerd

Ontdek het Vechterweerd Event bij Buitenplaats Vechterweerd!

Nieuws Ingezonden

Zin in een dag vol plezier, smakelijke happen, muzikaal spektakel en creatieve uitspattingen? Twijfel dan niet langer en kom gezellig naar het Vechterweerd Event op zaterdag 2 september!

Tijd: 10:00 – 17:00 

Datum: Zaterdag 2 september 

Locatie: Buitenplaats Vechterweerd (Boerhoes en Buitenplaats Broekhuizen)

Toegang is GRATIS en iedereen is welkom! Breng je vrienden, familie, buren – iedereen die houdt van goed eten, geweldige muziek, kunst en cultuur, gezellig mee!

Wat kun je verwachten?

??         Catering: Geniet van onze proeverij, lekker mals vlees van onze eigen Galloway koeien, bereid met liefde op onze barbecue! Ook op diverse locaties tussen de stuw en de dijk, zijn diverse versnaperingen te verkrijgen.

??         Muzikaal spektakel! Er is een Line-up van leuke artiesten die je de hele dag vermaken met deuntjes die je niet kunt weerstaan. Ook zijn er enkele voorstellingen in de vorm van een korte musical, alles verspreid over de diverse locaties op de Vechterweerd.

??         Creatieve hoek: Bij de sluis is er een artistieke markt en in de sluiswachterswoning is een schildersgroep bezig met het afronden van een schilderopdracht. De creatieve hoek heeft alles wat je nodig hebt om je artistieke kant te verkennen!

??          Tenslotte kun je genieten van de prachtige omgeving! Groene landschappen en een ontspannen sfeer zorgen er voor dat je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Zet zaterdag 2 september in je agenda en kom gezellig langs tussen 10:00 en 17:00 uur. We kijken er naar uit je te verwelkomen bij Buitenplaats Vechterweerd in Dalfsen.

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 9 uur geleden