Monument voor engelengeduld
Monument voor engelengeduld Foto: Lucas de Haar

De eerste pop-up Monumenten Winkel mét uitlaatservice staat in hartje Zwolle

Nieuws Ingezonden

In deze unieke pop-up Monumenten Winkel aan de Papenstraat 9 zijn zo’n dertig bijzondere Monumenten mee te maken. Het zijn vakkundige werktuigen geschikt voor al uw humeuren gemaakt door de Zwolse beeldhouwer Jaap Kater.


De Monumenten dragen prachtige titels zoals: Monument voor Engelengeduld, Monument voor onbevestigde Aannames, Monument voor het aanblazen van schone Zaken… etc.

Iedere dag zijn er rondleidingen en om 15.30 uur is de speciale uitlaatservice van kracht. Een verkozen Monument rijdt in karavaan naar een gewenste plek ergens in de stad. Hier klinkt prachtige muziek met gloeiende humorvolle speeches van Firma Weijland + Consorten

Op vrijdagavond 8 september, tijdens de feestelijke landelijke opening van Open Monumentendag, geldt een bijzondere nachtaanbieding: op aanvraag komt een Monument een nachtje bij u thuis logeren!


Deze pop-up Monumenten Winkel opent haar deuren op zondag 3 september om 16.00 uur met daverende muziek en sluit deze op zondag 10 september om dezelfde tijd mét een spetterende opheffingsuitverkoop. U bent van harte uitgenodigd.

Afbeelding
Schilderkwast brengt jonge mantelzorgers aan de praat Algemeen gisteren
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13