Pay What You Can: LINEA REKTA brengt Voorbij de Heuvel naar Zwolle!

Nieuws Ingezonden

Zwolle, 01 Januari - LINEA REKTA betovert Zwolle met hun nieuwste muziektheaterspektakel: Voorbij de Heuvel. De voorstelling, geïnspireerd op het tijdloze boek Waterschapsheuvel, belooft een meeslepende ervaring vol moed, twijfel en daadkracht.

In Voorbij de Heuvel gaat een groep konijnen op zoek naar een nieuw thuis, vol confrontaties, gevaren en innerlijke conflicten. Deze betoverende muziektheaterproductie kenmerkt zich door de aanwezigheid van jonge talenten op het podium en een nieuwe generatie van theatermakers achter de schermen. Wat deze voorstelling extra bijzonder maakt, is de live uitvoering van de muziek.

Terwijl LINEA REKTA het publiek uitnodigt om de epische reis van Voorbij de Heuvel te ervaren, benadrukt de theaterfirma ook hun voortdurende inzet voor toegankelijkheid met het ‘Pay What You Can’- systeem, ofwel betaal wat je kunt. LINEA REKTA gelooft dat kunst voor iedereen moet zijn en biedt daarom het publiek de vrijheid om de voorstelling te ervaren tegen een prijs die past bij hun eigen financiële mogelijkheden.

“Voor ons is theater een gedeelde ervaring, en we willen dat zoveel mogelijk mensen deel uitmaken van deze reis”, zegt Jordi Kwakkel, artistiek leider van LINEA REKTA. “Met het ‘Pay What You Can’ systeem willen we een drempel wegnemen en iedereen verwelkomen, ongeacht je budget.”

Voorbij de Heuvel belooft niet alleen een visueel en auditief spektakel te zijn, maar ook een uitnodiging om na te denken over de eeuwige strijd tussen vrijheid en onderdrukking, verstand en emotie.

De voorstelling is ieder weekend van 5 t/m 21 januari 2024 te zien in de Industriële Fabriekshal aan de Grote Voort 8 in Zwolle. Tickets zijn verkrijgbaar via de website: https://www.linea-rekta.nl/voorstellingen/116-voorbij-de-heuvel.

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 19 mei, 17:09
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 19 mei, 15:23
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 19 mei, 13:49