De band Acoustick tijdens Muziek aan het Plein april 2023
De band Acoustick tijdens Muziek aan het Plein april 2023 Foto: Jill de Wit

Muziek aan het Plein brengt veel talent samen voor een ontspannen middag op 14 april in Assendorp!

Nieuws Ingezonden

Op 14 april 2024, van 14:00 tot 16:00 uur, komt het Assendorper Plein in Zwolle tot leven met Muziek aan het Plein, een gezellig evenement waar muzikanten hun talenten laten horen en onze buurt verbinden.

Als eerste komt het Sebastiaan Visser Kwartet het publiek trakteren op een mix van energieke jazz en meeslepende melodieƫn. Geleid door multi-instrumentalist Sebastiaan Visser, belooft dit kwartet een vrolijke en levendige sfeer neer te zetten op het plein.


Naast het Sebastiaan Visser Kwartet speelt de Deborah Slijkhuis Groep. Deborah Slijkhuis, een getalenteerde bassiste en componiste uit Zwolle, neemt het publiek mee op een reis door haar muzikale wereld. Met haar oprechte en diepgaande composities, zoals te horen op haar albums ā€œPhrases of Freedomā€ en ā€œRosaā€, raakt ze de harten van luisteraars en nodigt ze uit tot reflectie en emotie. Tijdens Muziek aan het Plein geeft ze een voorproefje van haar nieuwste werk, met meer tekstgerichte muziek.

Behalve genieten van goede muziek, roepen we ook enthousiaste vrijwilligers op om deel uit te maken van het nieuwe seizoen Muziek aan het Plein. Of je nu wilt helpen met opbouwen, opruimen, marketing of mee wil denken bij het organiseren jouw hulp wordt zeer gewaardeerd! Dus kom op 14 april naar het Assendorper Plein en geniet van een ontspannen middag vol muziek, gezelligheid en verbondenheid.

Meer informatie over het evenement en hoe u zich kunt aanmelden als vrijwilliger, neemt u contact op met: muziekaanhetplein@assendorperzaken.nl.

Op 12 mei vorig jaar gingen PEC Zwolle-supporters wel in een stoet naar het stadion.
Geen toestemming voor 'Walk to the Stadium' Algemeen 1 uur geleden
Wethouder Van Willigen: "Ouders en kinderen worden zo sneller geholpen en hoeven niet door diverse hulpverleners te worden gezien."
Zwolse Proeftuin Samenspel in de wijk sluit beter aan bij jeugdhulpvragen van gezinnen en leidt tot meer maatwerk Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Hier geen fietsen plaatsen, we spuiten hem blauw Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Brandende veranda aan Maanmos leidt tot schade en flink wat rookontwikkeling 112 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe groene Koggepark in de Spoorzone feestelijk geopend Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Frion Festival blijft een fantastisch spektakel met louter blije gezichten Algemeen 23 uur geleden