Afbeelding
Aangeleverd

Bonbonnerie komt met de Chocolate-Walk

Rondje Swolle

De verhuizing naar het 200 meter verderop gelegen pand in de Diezerstraat heeft BonBonnerie-eigenaar Peter van der Molen bepaald geen windeieren gelegd. 

“Had ik veel eerder moeten doen. Voor deze winkel is het een ideale locatie. Ik merk dat aan de klanten waaronder momenteel best veel toeristen. Het is mijn intentie om binnenkort weer met een proeverij op de zaterdagmiddag te starten. Vanwege corona heeft dat een tijdje stilgelegen. Een keer in de maand en op inschrijving”, zegt Van Der Molen. 

Uit zijn creatieve koker komt ook de Chocolate Walk, een evenement dat hij op vrijdag 7 januari 2022 organiseert. “Een chocolade wandeltocht langs een tiental locaties in de Zwolse binnenstad. Ook de lichtbeelden doen wij hierbij aan.” In zijn drukke agenda staat ook een proeverij tijdens het Land van Oak. Zondag 12 september van 16.00 tot 17.15 uur geeft Van De Molen een masterclass die is opgedeeld in drie onderdelen: uitleg over zijn chocoladeproducten, bonbons met twee soorten wijn en als laatste een proeverij met roomchocolade en een daarbij passende wijn. “Oh ja, vragen stellen mag natuurlijk ook”, aldus deze succesvolle chocoman.

Nick de Vries

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 19 uur geleden