Afbeelding

Volare brengt exclusieve damesmode aan de Oude Vismarkt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vrouwen die zich graag stijlvol en modern kleden, zijn aan het juiste adres bij Volare aan de Oude Vismarkt 21A in Zwolle. De winkel onderscheidt zich niet alleen door exclusieve kwaliteitsmode aan te bieden, maar ook door de persoonlijke service.

Nadat eigenaresse Hanneke van Sluis vijftien jaar ervaring heeft opgedaan in het modevak, vond ze het tijd om een eigen winkel te beginnen. In februari 2019 opende ze de deuren van Volare waar ze met passie het midden- en het hogere segment bedient. Klanten vinden in de winkel gerenommeerde merken zoals Riani, Leo & Ugo, Hale Bob, Luisa Cerano, Max Mara Weekend en Cinzia Rocca. Eigenaresse Hanneke voegt toe: “Tevens verkopen wij als enige in Zwolle oorbellen van het merk Lott.”

Onlangs organiseerde de eigenaresse een modeshow om de nieuwste modetrends te presenteren aan haar klanten. “De najaarsmode is veelzijdig; de cropped jeans (een korte, wijdere broek) is terug van weggeweest, zo ook wollen truien en stoffen zoals ribfluweel. Veel broeken hebben bovendien een hogere taille, waarin de blouse kan worden gedaan. Verder zie ik dit seizoen kleuren als camel, okergeel en blauw in de damesmode.”

“Heb jij nog een paar items in je kast liggen die je niet weet te combineren? Wil jij je outfit moderniseren? Schroom niet om items uit de eigen garderobe mee te nemen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een hoge service, kwaliteit, en klantgerichtheid staan hier centraal”, zegt Hanneke. De winkel ademt de sfeer uit van een boetiekje, waardoor persoonlijke service wordt gegarandeerd. Indien men overdag geen tijd heeft, opent Volare na sluitingstijd op afspraak haar deuren.

Tot slot is er een gezellige leestafel, waardoor de mannen zich ook prima kunnen vermaken. Naast het lezen van een krant of magazine, is er ook altijd een vers kopje koffie. Volare is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Volare Exclusieve Damesmode

Oude Vismarkt 21A

8011 TA Zwolle

(038) 303 00 78

www.volaremode.nl