Afbeelding
Foto: Maxa Techniek

Nieuw familiebedrijf MAXA richt zich op zink- en daktechniek

Partnerbijdrages

In 1979 werd Siebert Tennekes Installatietechniek opgericht, een bedrijf dat in 1997 evolueerde naar Tennekes Installatietechniek BV onder leiding van Wim Tennekes en zijn zoon Marc. Nu, na vele jaren, heeft deze organisatie een nieuwe wending genomen.

De zoon van Marc, Xander Tennekes heeft aangegeven het familiebedrijf, dat begonnen is door zijn opa Wim, niet te willen overnemen. Wel wilde hij samen met Marc een nieuw bedrijf oprichten. Dit nieuwe bedrijf, genaamd MAXA Zink- en Daktechniek BV, legt de focus op gespecialiseerde zink- en dakwerken.

De oprichting van MAXA volgt op de verkoop van Tennekes Installatietechniek aan Morrenhof-Jansen vorig jaar. Deze verkoop geeft Marc de mogelijkheid om zijn vakmanschap in zink- en dakwerk verder te ontwikkelen. Een passie die hij al jaren koesterde. Xander, die ervaring heeft opgedaan bij een ander bedrijf, is trots om samen met zijn vader deze nieuwe uitdaging aan te gaan. “Ik kijk uit naar het starten van een gezond bedrijf en het leveren van vakkundig maatwerk. Een deel van mij zit in de bedrijfsnaam en dat maakt mij trots. Ik heb er zin in.”

MAXA Zink- en Daktechniek BV, gevestigd vanaf 1 januari 2024, belooft een frisse kijk op techniek te bieden, met een sterke nadruk op persoonlijk vakmanschap en maatwerk. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via info@maxatechniek.nl of bellen naar Marc op 06-15021440 of Xander op 06-18065328.

Dit is een partnerbijdrage van MAXA zink- en daktechniek BV.